Maak direct een afspraak

Afspraak maken

Voorafgaand aan de eerste behandeling bespreekt u samen met de huidtherapeut uw klacht, wensen en de verwachting die u heeft van de behandelingen. U kunt via de site een afspraak inplannen, mocht u een andere vraag hebben of liever via de mail/telefonisch een afspraak inplannen, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

De huidtherapeut zal tijdens de intake, een korte screening uitvoeren, de huid bekijken en onderzoeken en vervolgens nog aanvullende vragen stellen over de algemene gezondheid. Alle gegevens zullen genoteerd worden in een persoonlijk dossier. Vervolgens stelt de huidtherapeut in samenspraak met de cliƫnt een persoonlijk behandelplan op. Vervolgens nemen we de behandelovereenkomst door en na het tekenen van de behandelovereenkomst kan de eerste behandelafspraak worden ingepland.

  • Let op, wilt u graag na de intake direct een afspraak inplannen voor een behandeling? Dat kan, wel is het van belang dit bij de afspraak voor de intake te vermelden in verband met de tijd die gereserveerd moet worden.
  • Afspraken dienen 24 uur van te voren worden geannuleerd, anders zijn wij genoodzaakt om 50% van de behandelkosten in rekening te brengen.