Behandelingen

Bij Huid Idee kunt u terecht voor huidtherapeutische behandelingen en schoonheidsbehandelingen. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in huidverbetering. Klik onderaan op de gewenste behandeling voor meer informatie. 

Product advies

Bij Huid Idee werken wij met de producten van het merk Tebiskin.
 
Tebiskin Cytoceuticals zijn ontworpen om de algehele huidconditie te verbeteren. Deze producten bieden ondersteuning voor, tussen en na huidtherapeutische behandelingen. De producten van Tebiskin verbeteren en verlengen de resultaten en gaan complicaties tegen.

Lees meer

Schoonheidsverzorging

Bij Huid Idee bieden wij verschillende schoonheidsbehandelingen aan. Wij zijn gespecialiseerd in harsen/waxen , het modelleren van de wenkbrauwen en het verven van de wimpers.

Lees meer

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage of Natural Face Lifting is een unieke behandeling waarbij gebruik wordt van speciale en intensieve massagetechnieken voor het gelaat, de hals en decolleté.

Lees meer

Chemische peeling

Een chemische peeling van de huid is een techniek die ontwikkeld is om rimpel, acne, acnelittekens, pigmentvlekken en grove poriën minder zichtbaar te maken.

Lees meer

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een veilige mechanische peeling die de dode huidcellen verwijdert door middel van fijne kristallen kopjes. De huid wordt hierdoor gladder en stralender.

Lees meer

Acne behandeling

Acnetherapie bestaat in de meeste gevallen uit een combinatie van verschillende behandelingen, om de verschillende kenmerken van acne (verstoppingen, ontstekingen & acnelittekens) te behandelen.

Lees meer