Huid Idee

Ik ben Maxime, huidtherapeute en eigenaresse van Huid Idee. Huidtherapie is een vrij nieuwe zorgdiscipline die af en toe wordt onderschat door andere zorgdisciplines, de behandelmogelijkheden van de huidtherapeut zijn namelijk nog lang niet altijd bekend. Daarnaast bied het beroep huidtherapie uitdagingen, het is belangrijk om de persoon en huidaandoening samen te zien en nooit van de standaard behandeling of adviezen uit te gaan. Daarom besloot ik de uitdaging aan te gaan en te starten met de HBO opleiding huidtherapie aan de Haagse Hogeschool. Tijdens de opleiding leerde ik een eigen kijk te hebben op de behandeltechnieken en ontwikkelde ik mijn unieke manier om de persoon en aandoening te behandelen. Ik ben altijd opzoek naar nieuwe inzichten, innovatie en ontwikkelingen om zo het beste behandelplan neer te zetten, gericht op de patiënt en de (huid)aandoening. Gedurende de opleiding en opgedane werkervaring vormde ik mijn eigen visie op het behandelen van mijn cliënten. De drang om dit als zelfstandige te doen werd groter. De stap naar het ondernemerschap maken, was voor mij dus een logische keuze. Praktijk Huid Idee is hier het resultaat van.

Ik ben bekend met de impact van bepaalde huidaandoeningen in mijn directe omgeving. In mijn familie komen psoriasis, eczeem en verschillende vormen van acne voor, en ook de zoektocht naar de beste behandeling en producten heb ik hierbij goed meegekregen. Maar ook heb ik patiënten met acne zien opbloeien na een intensief behandeltraject. Ik ben mij ervan bewust dat bepaalde huidaandoeningen psychisch iets met een mens doet. Ik zie het als een uitdaging om jouw huid te verbeteren en ervoor te zorgen dat jij je happy in je huid voelt.

Heb je niet echt last van een huidaandoening maar wil je graag je huid onderhouden, je zelf graag in de watten leggen of adviezen over de beste producten. Dan ben je hier ook aan het juiste adres. Natuurlijk vind ik het geweldig om mensen die onzeker zijn over hun huid na het behandeltraject zelfverzekerd de deur uit zien gaan. Maar ook het onderhouden van de huid en af en toe een momentje voor je zelf,  zijn als je het mij vraagt onwijs belangrijk. Dit zorgt er ook weer voor dat jij je prettig voelt & dit zal je ook gaan uitstralen.

 

Mijn naam is Charley Sonneveld, ik voer de schoonheidsgerelateerde behandelingen uit zoals de wenkbrauwen modelleren en epileren en het verven van de wimpers. Hiernaast bied ik wax en harsbehandelingen aan voor het lichaam en het gelaat. Gedurende de opleiding als schoonheidsspecialiste merkte ik dat mijn voorkeur uit gaat naar de dingen die direct resultaat geven. Om deze reden ben ik mezelf gaan specialiseren in de zaken van een schoonheidsbehandeling die normaal niet de volle aandacht krijgen. Dit omdat ik van mening ben dat mensen met een goed gevoel de deur uitgaan als deze behandelingen met precisie en met volle aandacht zijn uitgevoerd. Ik streef naar perfectie, de mening van mijn cliënten zijn belangrijk en bij mij staat de cliënt echt centraal.

 

 

 

 

Huid Idee

Een huidpraktijk gespecialiseerd in huidverbetering