Acne behandeling

Bij acnetherapie wordt gebruik gemaakt van meerdere behandeltechnieken om de verschillende stadia van acne te kunnen behandelen.

Het doel is van de acnetherapie is:
– De talgproductie verminderen.
– ontstekingen te voorkomen.
– roodheid en littekens vervagen.

Manuele reiniging
De oppervlakte van de huid wordt allereerst oppervlakkig gereinigd met behulp van een voor uw huid geschikte reiniger. Daarna volgt een manuele dieptereiniging die bestaat uit het hygiënisch verwijderen van mee-eters en pustels. Dit gebeurt door het gecontroleerd uitdrukken van de puistjes en het inprikken van de pustels met behulp van een steriel naaldje.

Naast de manuele reiniging kan er gedurende het behandelproces gebruik worden gemaakt van peelings, microdermabrasie en de dermapen om een optimaal resultaat te behalen.
Behandelproces

Actieve behandelfase
Het aantal behandelingen is vooraf niet exact te voorspelling. De verbetering van de huid kan snel zichtbaar zijn, maar het kan soms ook een tijdje duren. Dit is onder andere afhankelijk van de ernst van de acne, hormoonschommelingen, huidreactie op de behandeling, het opvolgen van de thuisadviezen en levensstijl.

Bij actieve acne is het advies om eenmaal in de twee weken een behandeling te ondergaan, vaak is dit een combinatie van een dieptereiniging en een peeling.

Onderhoudsfase
Als de acne onder controle is, kunnen de behandelingen geleidelijk worden afgebouwd naar eenmaal in de 4 tot 8 weken.

Tarief: v.a. € 40,00

Maak direct een afspraak

.

Acne therapie kan worden ingezet om de talgproductie te verminderen, ontstekingen te verminderen en roodheid en littekens te vervagen.

.

De manuele dieptereiniging die bestaat uit het hygiënisch verwijderen van mee-eters en pustels. Dit gebeurt door het gecontroleerd uitdrukken van de puistjes en het inprikken van de pustels met behulp van een steriel naaldje.

.

Naast de manuele reiniging kan er gedurende het behandelproces gebruik worden gemaakt van peelings, microdermabrasie en microneedling om een optimaal resultaat te behalen.

Direct een afspraak maken?

Omdat wij het belangrijk vinden dat u zelf kunt kiezen voor wanneer en op welk tijdstip u een afspraak wilt maken. Geven wij u de mogelijkheid direct in onze agenda te plannen. Heeft u aanvullende vragen of wilt u liever telefonisch een afspraak maken, neem dan contact op via 0174 - 352 131.