Bindweefselmassage

Bindweefselmassage of Natural Face Lifting is een unieke behandeling waarbij gebruik wordt van speciale en intensieve massagetechnieken voor het gelaat, de hals en decolleté.

Hoe werkt het?

 Door het toepassen van verschillende intensieve massagetechnieken en de combinatie met lymfedrainage wordt de huid op een natuurlijke manier gelift. De lymfedrainage zorgt er voor dat de afvalstoffen welke zijn vrij gekomen door de bindweefselmassage, worden afgevoerd. Natural Face Lifting is een goede manier om de huidconditie en contouren van het gezicht, hals en decolleté te verbeteren. De huidconditie verbeterd, verstevigd en krijgt een frissere uitstraling. De behandeling zorgt voor een verbeterde de doorbloeding en activeert de stofwisseling .Deze behandeling is ook zeer geschikt als littekenbehandeling en als anti-aging behandeling op een natuurlijke manier.

Wat zijn de effecten van bindweefselmassage? 

  • Diepe rimpels vervagen en kleine rimpels verdwijnen.
  • Een verbeterde doorbloeding van de huid.
  • Een verhoogde toevoer van zuurstof/andere voedingsstoffen naar de huid en onderliggende weefsels.
  • Verslapte/hangende huid wordt verstevigd/gelift.
  • De huid krijgt meer elasticiteit en wordt strakker.
  • Een frissere blik, verbeterde contouren.
  • Een betere afvoer van afvalstoffen.
  • Stimulatie van de natuurlijke hydratatie van de huid.
  • Een zachte, gladde, gezondere huid.
  • Huidproblemen zoals acne en rosacea verbeteren.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Hoeveel behandelingen er nodig zijn hangt af van de huid(conditie) en wat het het doel van de behandeling is. Gemiddeld zijn er minimaal 5 behandelingen nodig om een verbeterde huidconditie te verkrijgen, echter is het van belang om na het gewenste resultaat de huid te onderhouden om het resultaat te behouden. Tijdens het intake gesprek zullen de verwachte resultaten en het persoonlijke behandelplan met u worden besproken.

 

Tarief: v.a. € 45,00

Maak direct een afspraak

.

Natural Face Lifting is een goede manier om de huidconditie en contouren van het gezicht, hals en decolleté te verbeteren. 

.

De huidconditie verbeterd, verstevigd en krijgt een frissere uitstraling. De behandeling zorgt voor een verbeterde de doorbloeding en activeert de stofwisseling.

.

Deze behandeling is ook zeer geschikt als littekenbehandeling en als anti-aging behandeling op een natuurlijke manier.

Direct een afspraak maken?

Omdat wij het belangrijk vinden dat u zelf kunt kiezen voor wanneer en op welk tijdstip u een afspraak wilt maken. Geven wij u de mogelijkheid direct in onze agenda te plannen. Heeft u aanvullende vragen of wilt u liever telefonisch een afspraak maken, neem dan contact op via 0174 - 352 131.