Microdermabrasie

Microdermabrasie is een behandelmethode die wordt toegepast om dode huidcellen te verwijderen en de huid te stimuleren om nieuwe cellen aan te maken.

Indicatie voor microdermabrasie:

Microdermabrasie kan worden ingezet om de huidstructuur te verbeteren, onderhuidse talgophopingen te verminderen, verheven littekenweefsel af te vlakken, ruwe en droge huid te verzachten en oppervlakkige pigmentvlekken te vervagen.

Hoe werkt het?

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van speciale diamanten kopstukjes met een grove of fijnere structuur. De huidtherapeut beweegt het kopstukje in banen over de huid en slijpt zo zeer gecontroleerd dode huidcellen van de huid af. Met het verwijderen van oude huidcellen vernieuwt de huid zich in een kortere tijd en maakt gezonde huidcellen aan.

Gedurende de behandeling zuigt het behandelkopje de huid vacuüm en zuigt de huid licht op. Dit stimuleert de doorbloeding van huid, waardoor bindweefselcellen een prikkel krijgen om collageen, sterke bindweefselvezels aan te maken. Op den duur zorgt dit proces voor een gladde, meer egale en sterkere huid.

Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid warm aanvoelen en egale roodheid vertonen, alsof u in de zon heeft gezeten. Deze roodheid verdwijnt binnen een aantal uur.

De huid is ongeveer 48 uur extra gevoelig voor zonlicht, warmte en bepaalde huidproducten. Bescherm de huid daarom goed met een zonnebrandcréme met factor 30 of hoger. En behandel de huid voorzichtig in de eerste dagen.

Na 2 tot 4 dagen kan de huid gaan schilferen, dit is een normale reactie en een teken dat de huidcellen zich vernieuwen. In sommige gevallen als er intensiever wordt behandeld kunnen er kleine korstjes ontstaan. Deze verdwijnen na een aantal dagen. Probeer niet aan eventuele schilfertjes of korstjes te pulken, om schade aan de huid te voorkomen.

Tarief: v.a. € 55,00

Maak direct een afspraak

.

Microdermabrasie is een veilige mechanische peeling die de dode huidcellen verwijdert door middel van fijne kristallen kopjes. De huid wordt hierdoor gladder en stralender.

 

.

Microdermabrasie kan worden ingezet om de huidstructuur te verbeteren, onderhuidse talgophopingen te verminderen, verheven littekenweefsel af te vlakken, ruwe en droge huid te verzachten en oppervlakkige pigmentvlekken te vervagen.

.

Met het verwijderen van oude huidcellen vernieuwt de huid zich in een kortere tijd en maakt gezonde huidcellen aan

Direct een afspraak maken?

Omdat wij het belangrijk vinden dat u zelf kunt kiezen voor wanneer en op welk tijdstip u een afspraak wilt maken. Geven wij u de mogelijkheid direct in onze agenda te plannen. Heeft u aanvullende vragen of wilt u liever telefonisch een afspraak maken, neem dan contact op via 0174 - 352 131.